Become a member?
Forgot password?

EersteJaars Weekend

De inschrijvingen voor het EersteJaarsWeekend van dit jaar zijn open!

Informatie over het EersteJaarsWeekend

Het EersteJaarsWeekend geeft jou de ideale gelegenheid om je studiegenootjes te leren kennen voordat het collegejaar officieel begint. Het is namelijk mega leuk om al je toekomstige studiegenootjes dan al te leren kennen en dit geeft je meteen een goede start van het nieuwe collegejaar. De studieverenigingen van MST, het Technologisch Gezelschap en het Chemisch Dispuut Leiden, organiseren een weekend vol met leuke activiteiten om je mede aankomende eerstejaarsstudenten te leren kennen!

Het weekend zal plaatsvinden op 10 t/m 13 augustus 2023. Het weekend kost € 95,-. De week na het EersteJaarsWeekend zijn ook de EL CID en de OWee. Voor meer informatie kan je op hun site kijken www.elcidweek.nl en www.owee.nl.

Deelname aan het EersteJaarsWeekend betekent ook dat je lid wordt van beide studieverenigingen en de kosten van het lidmaatschap zit inbegrepen in de prijs van het EersteJaarsWeekend. Als je niet bij het EersteJaarsWeekend bent, is het ook raadzaam om alsnog lid te worden. Door lid te zijn kan je direct profiteren van alle voordelen die de studieverenigingen jou bieden, zoals alle (carrièregerelateerde) activiteiten en korting op boeken.

Wil jij meer weten over de onderstaande onderwerpen? Klik op de plaatjes om door te gaan naar de pagina!

Contact:

Technologisch Gezelschap
Van der Maasweg 9 (C0.050)
2629 HZ Delft
015-2784315
Chemisch Dispuut Leiden
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
071-5274502

 

Eerstejaarsweekend commissie: EJWcie-TG@tudelft.nl

Partners

Nobian
ASML
Teijin
Mott MacDonald