Become a member?
Forgot password?

EersteJaars Weekend

Het Technologisch Gezelschap (TG) en het Chemisch Dispuut Leiden (CDL) en het zijn de studieverenigingen voor Molecular Science & Technology (MST). De Residentie van TG bevindt zich in Delft en het hok van CDL in Leiden, zodat je, waar je ook studeert, gebruik kunt maken van alle faciliteiten en activiteiten die de verenigingen te bieden hebben.

Samen organiseren deze twee studieverenigingen een prachtig EersteJaarsWeekend (EJW) waar je voor het eerst je studiegenoten zult leren kennen! Het is werkelijk een vliegende start van je studie, want je leert naast je jaargenoten ook de faculteit, het studentenleven en de steden alvast kennen.

Datum EJW '17: vrijdag 11 augustus t/m maandag 14 augustus

(waarbij het mogelijk is om direct door te stromen naar de introductieweek van Leiden: De EL-CID)

De inschrijvingen van het EJW gaan binnenkort open!

Als studievereniging organiseren het TG en het CDL excursies naar bedrijven, interessante lezingen, (buitenlandse) reizen en verkopen ze beide boeken met flinke korting. Na het kopen van twee boeken komt het al goedkoper uit om lid te zijn! Het CDL en het TG verzorgen ook de kwaliteitsbewaking van het onderwijs, maar natuurlijk zijn het CDL en het TG er ook voor absolute gezelligheid! Elke donderdagmiddag kun je terecht in de Scienceclub in Leiden en in het 'Bar het Lab' in Delft om gezellig met je studiegenootjes, ouderejaars studenten en vrienden wat te drinken! Het CDL en het TG organiseren verder ook feesten, BBQ’s, studiereizen en nog veel meer! Ook bieden de verenigingen jou de mogelijkheid om al deze activiteiten zelf te organiseren. Het EersteJaarsWeekend is de eerste activiteit van het CDL en het TG waar jij aan kunt deelnemen en is zeker de moeite waard!

Namens de beide besturen,
Mandy van Overeem (Technologisch Gezelschap)
Lennard van der Boon (Chemisch Dispuut Leiden)

Partners

ExxonMobil
AkzoNobel
ASML