Become a member?
Forgot password?

EersteJaars Weekend

Informatie over het EersteJaarsWeekend

Het EersteJaarsWeekend geeft jou de ideale gelegenheid om je studiegenootjes te leren kennen voordat het collegejaar officieel begint. Het is namelijk mega leuk om al je toekomstige studiegenootjes dan al te leren kennen en dit geeft je meteen een goede start van het nieuwe collegejaar. De studieverenigingen van MST, het Technologisch Gezelschap en het Chemisch Dispuut Leiden, organiseren een weekend vol met leuke online activiteiten, zoals een pubquiz, crazy 88 en nog veel meer leuke dingen!

Het weekend zal plaatsvinden op 18 & 19 augustus 2020. Het zal dus online plaatsvinden. Per dag zijn er meerdere blokken met leuke activiteiten. Je hoeft niet de hele dag achter je computer te zitten en we zorgen voor leuke afwisseling en tussendoor ook pauzes. De weken erna zijn ook de EL CID en de OWee. Voor meer informatie kan je op hun site kijken www.elcidweek.nl en www.owee.nl. Het weekend kost 20 euro.

Deelname aan het EersteJaarsWeekend betekent ook dat je lid wordt van beide studieverenigingen en de kosten van het lidmaatschap zit inbegrepen in de prijs van het EersteJaarsWeekend. Als je niet bij het EersteJaarsWeekend bent, is het ook raadzaam om alsnog lid te worden. Door lid te zijn kan je direct profiteren van alle voordelen die de studieverenigingen jou bieden, zoals alle (carrièregerelateerde) activiteiten en korting op boeken

Wil jij meer weten over de onderstaande onderwerpen? Klik op de plaatjes om door te gaan naar de pagina!

Contact:

Technologisch Gezelschap
Van der Maasweg 9 (C0.050)
2629 HZ Delft
015-2784315
Chemisch Dispuut Leiden
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
071-5274502

 

Eerstejaarsweekend commissie: EJWcie-TG@tudelft.nl

Partners

Teijin
ExxonMobil
Air Liquide
ASML